luni, 23 ianuarie 2017

Despre mine si blogul meu

    Ma numesc Frentescu Ioana Maria, am 14 ani, sunt din Jimbolia, judetul Timis (Romania, evident) si aceasta este prima pagina din blogul meu. 
    Inainte de a mai spune cate ceva despre mine, vreau sa va spun ca blogul acesta este destinat: recenziilor, parerilor si discutilor despre carti. 
    Mie imi plac cel mai mult cartile fantasy, cele posapocaliptice si horor. Mai citesc si carti de dragoste si clasice. As dori sa incep si o serie (macar una) politista (daca aveti recomandari lasati-le in comentarii). 
     Ce as mai putea spune despre mine este ca imi place mult sa desenez si sa cant vocal (chiar daca nu ma pricep deloc la cantat), dar incep sa invat si la chitara, ceea ce ma bucura. Imi plac sporturile de toate felurile si le-as practica pe toate daca as putea.
     Intorcandu-ma la blog, voi incerca sa postez cat mai des posibil, si voi incepe imediat ce voi termina cartea pe care o citesc acum. 
     Daca doriti sa aflati mai multe despre cartile pe care le-am citit si vreau sa le citesc intrati pe Goodreads si cautati Ioana Frentescu. 
      Daca mai aveti intrebari si recomandari lasati-le in comentarii sau pe Goodreads.

2 comentarii: